Vi giver en tryg og familiær juridisk rådgivning til alle

Er din ejendom blevet omvurderet til landbrugsejendom, villaejendom eller erhvervsejendom? Vi kan hjælpe dig med at forstå de juridiske papirer og regler der foreligger for din bolig. Vi kan også hjælpe dig med, hvis du står og vil sælge din ejendom og mangler de juridiske papir.

Salg eller køb af ejendom

Har du en ejendom der skal sælges, så gå ind på siden her: Salg af ejendom

Har du en ejendom der skal købes, så gå ind på siden her: Køb af ejendom

Vi forstår dig

I Den Grønne Jurist ved vi at det juridiske er en udfordring for mange. Der er mange regler man skal sættes sig ind i, man er usikker på alle de papirer der skal bruges osv. Men det er her vi kan hjælpe dig.

Vi giver dig en familiær juridisk rådgivning hele vejen igennem processen og guider dig til at tage de svære valg du skal tage.

Har du brug for at få mere klarhed omkring din eventuelle omvurdering af bolig, så kontakt en af vores medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Du kan finde medarbejderen nedenfor.  Hvis du ikke bor i en af vores seks byer, hvor vi hører til, så er det ingen hindring. Vi kommer ud til dig.

Landbrugsejendom

Hvis du har en landbrugsejendom, så er vores foreninger i Familielandbruget klar til at hjælpe dig. Dem kan du se her: Foreninger